​Om Rønnes Hotel og Restaurant

Rønnes Hotel er klassificeret af Horesta/Hotelstars Union og har 3 stjerner. Hotellet har den perfekte beliggenhed i det gamle fiskerleje Slettestrand ved Svinkløv kun 10 min. gang fra Jammerbugten/Vesterhavet, der er kendt for sine lyse, hvide og brede strande. Det storslåede hav skal opleves, kraften skal føles, naturens rasen og og de smukke solnedgange skal beskues.

Rønnes Hotel ligger midt i disse naturskønne omgivelser. De smukke plantager og havet indbyder til vandreture og udendørs ophold.

Hotellet har gennem generationer været det naturlige samlingspunkt i området for ethvert selskab og den ideelle ramme om alle typer arrangementer, uanset om det drejer sig om konferencer, weekendophold, firmafest, middage, receptioner, mindehøjtidelighed eller et stort bryllup.

Hotellet råder over flere store, lyse, fleksible sale, hver med deres særpræg, som kan opdeles i forskellige størrelser, så de passer til netop dit arrangement.

Vi har endvidere et antal mindre grupperum, samt alt i moderne AV-udstyr.

​Hotellet er med sine 63 moderne dobbeltværelser det største hotel i området.


​Alle værelser har:

  • Eget toilet/bad,
  • Føntørrer,
  • Clockradio,
  • TV med kabelpakke

Kontakt os på 9821 7150 eller recep@roennes-hotel.dk, så vi sammen med dig kan sammensætte lige nøjagtig det arrangement du ønsker dig.

Der er desuden GRATIS WIFI/bredbånd på hele hotellet.

5 af vore værelser er suiter, en af dem er en romatisk brudesuite med spabad og himmelseng. 9 af vore værelser har egen havedør med udgang til vestvendt hyggelig terrasse. Hotellet er røgfrit.

Rønnes Hotel har siden oktober 2014 været ejet af Lars Mouritzen som desuden driver Restaurant Papegøjehave i Aalborg Kongres & Kultur Center. Lars er 4. generation i en af Aalborgs gamle restauratørfamilier.


I samarbejde med hotelchef Dorte V. Lukassen viderefører vi de gode traditioner som har kendetegnet Rønnes Hotel gennem mange år samtidig med vi tilfører nye tiltag til vort produkt, så den gode service, kvaliteten og prisen går op i en højere enhed. Dorte har været på Rønnes Hotel siden 2003 og har således også stor kendskab til kundernes ønsker og behov.

Rønnes Hotel er medlem af Horesta Arbejdsgiver og har således overenskomst med 3F.

Du ønskes hjertelig velkommen på Rønnes Hotel.​

Med venlig hilsen

Dorte V. Lukassen, Hotelchef

Telefoniske åbningstider​

Vores telefoner er altid åbne hvis du skulle have nogen spørgsmål eller du gerne vil bestille et ophold.​ Det bedste tidsrum at fange os på er mellem 08:00 - 16:00

Kontaktinformationer

​Rønnes Hotel og Restaurant

Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev

Tlf.: 98 ​21 71 50​

E-mail: recep@roennes-hotel.dk

CVR: 36085894

Se her

Find os

Rønnes Hotel og Restaurant
Kystvejen 25
9690 Fjerritslev
Tlf.: 98 21 71 50
CVR: 25392035
info@roennes-hotel.dk