Konference eller møder på Rønnes hotel

Rønnes Hotel er det perfekte sted til afholdelse af virksomhedens kurser og konferencer. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, med kun 10 min. gang fra vesterhavet, og i tilpas afstand fra hverdagens stress og jag.

Beliggenheden ved Slettestrand betyder, at hotellet og faciliteterne her bliver det naturlige samlingspunkt for deltagerne - også når det gælder samværet i pauserne og om aftenen. Dermed sikrer du dig som arrangør, at dine deltagere får det optimale ud af arrangementet og en god oplevelse med hjem.

Vi tilbyder professionelle rammer med konferencelokaler i mange størrelser (op til ca. 250 pers. i plenum), mulighed for opdeling af sale og flere grupperum samt alle AV–midler og lydanlæg til rådighed, så du kan koncentrere dig om indholdet.​ Vores store mødesal har endvidere teleslynge.

​Trådløst internet/Wifi 50/50 over hele hotellet til fri benyttelse. Masser af GRATIS P-pladser. Vores køkken sørger for førsteklasses forplejning så hjernen holdes klar hele dagen.

Vi tilbyder både dagskonferencer og konferencer med overnatning lige efter dine ønsker. Som områdets største hotel råder vi selv over 63 lyse, moderne dobbeltværelser med eget bad, toilet, TV.

HUSK:

Husk vi kan hjælpe med ideer til udflugtsmuligheder, oplevelser og teambuildingaktiviteter i nærområdet, ligesom i f.eks. også kan leje mountainbikes på hotellet og udforske nærområdet på to hjul.​

Læs mere om kurser/konference her:

Hold din Konference hos os​

Vi gør venligst opmærksom på, at dette er en forespørgsel.

Booking er ikke gældende før, du har modtaget skriftlig bekræftelse fra os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Såfremt vore egne værelser ikke slår til, har vi aftaler med vore nærmeste nabohoteller (gåafstand), om leje af yderligere værelser der.

Ring 98217150 eller mail på recep@roennes-hotel.dk og lad os udarbejde et tilbud til netop jeres konference.

Telefoniske åbningstider​

Vores telefoner er altid åbne hvis du skulle have nogen spørgsmål eller du gerne vil bestille et ophold.​ Det bedste tidsrum at fange os på er mellem 08:00 - 16:00

Kontaktinformationer

​Rønnes Hotel og Restaurant

Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev

Tlf.: 98 ​21 71 50​

E-mail: recep@roennes-hotel.dk

CVR: 36085894

Se her

Find os

Rønnes Hotel og Restaurant
Kystvejen 25
9690 Fjerritslev
Tlf.: 98 21 71 50
CVR: 25392035
info@roennes-hotel.dk